agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ahahaha bir ben bir bumerang oğuz ahahaha tabiki dönerim kız 😜😜😜 goy goy severiz kaos severiz
Cicektebenimcicekligunlerde Ay bugün form çok eğlenceli kalıp sizinle sohbet etmek istiyorum giflere doymak istiyorum ama kursuma gitmem lazım hazırlanıp çıkmam lazım.🥺😂 kahve molasında size yazacağım canlarım benim hepinizi çok seviyorum 😘😘
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde günaydın evet çok sıcak ya benimki uyudu şimdi bende uyicam tekrar 😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde volkan şey mi volkan 😂 Bende seni seviyorumm hayatım 💕 Kardeşim olsanız bu kadar severim buradan bile sizle muhabbet , goygoy o kadar iyi geliyor kiiiii vallahi kafam yerine geliyor 🤣 Keşke hep birlikte oturup çekirdek , çay dedikodu yapabilsek 🥰
nescafebagimlisi @orjinalhoptiri @Berilsmom13 @Gunes_12 evimib büyğk çoğunluğunu temizledim artık daha az bok götürüyor yarışmacı arkilere başarılar 😂
orjinalhoptiri nescafebagimlisi Ben de başardım temizledim ya Bayağı oldu bitireli. Sonra duş aldım fln ama yine ter döküyorum o ayrı mesele
nescafebagimlisi Gunes_12 benimde katlanacak , kurutmaya atılacak nevresim değiştirilecek en sonda yatak odasını siler çıkarım 😂 ay yeterrr diye bağırasım var ya 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Geldim geldim çok yoğundu molada giremedim.🥵😂 Sıcaktan eve zor attık kendimizi.😂
mrsjale nescafebagimlisi ahh keşkeee of ben bunalıma giricem ya 🙈🥺 benim yine çok işim var boşvereyim diyorum da kim yapacakkk 😅
nescafebagimlisi mrsjale Ev işi mi ? Otur kalk yap gitsin 😂 2 gün sonra bayram gelenin gidenin olmayacaksa yapma skdkkd