nescafebagimlisi @orjinalhoptiri @Berilsmom13 bakın mesela perdelerim hep böyle yıkasamda iki dk sonra ne yiyorsa getirip elini sürüyor oraya , sık yıkama şansım da yok yani evler çok iç içe herkes içeriyi görüyor 🤣 Ne olacak benim bu evimi bok götüren halim
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi benim de camlar bu şekil ben siliyorum o arkamdan el izi yapıyor hele evde kek kurabiye yapınca bütün ev maf oluyor. İştahsız bebek elinden de alamıyorum yeşin de temizlerim diyorum artık.🤷🏻😀
orjinalhoptiri nescafebagimlisi “ Nesi var perdelerin çıkarıp durma şu perdeleri” diyen kocam var benim🤣
orjinalhoptiri nescafebagimlisi aynen sevdiğin kişileri misafir etmek her zaman en iisi zaten 🤣 Diğer türlüsü çekilmez bacım
nescafebagimlisi orjinalhoptiri keşke yakınımda anlaşabildiğim birisi olsa ya oda yok en azından temizlediğime değer vallahi evde vakit geçmiyor 😂 Bunaldım artık çocuğa bakan birisi olsa gidip işe falan başlamayı düşünüyorum
Ucansupurge Cicektebenimcicekligunlerde Buradayım buradayım girip okuyorum ama yorum yazmak zor geliyor beynimden cevaplıyorum 😅
Cicektebenimcicekligunlerde Ucansupurge Senin yorumların efso ve komik lütfen bizi mahrup etme ilk gozdelerimdensin sen ve @Simsimy 🤍😍
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Yaaaa döndün mü ayy çok mutluyum hayrişim bı daha ayırmasın bizi kader çok özlendin Cook.😍💃🏻💃🏻😀
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Benimki 9 ay 21 günlük bugün camları sildim gitti cami yaladı ya ben şok 🤣🤣
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde evet kek falan ne verirsen ver döküntü oluyor 🥲 ya benim camlarım çift cam birde fransız pencere ne kadar silsem de ortasında önceki ev sahiplerinden lekeler var hiç silesim gelmiyor 😁
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Ya siz geliyor musunuz bu taraflara aslında o kadar uzak değiliz herhalde