Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Ayy gerçekten de öyle ben orda acı cekiyorum hemşireler aciktik ne yemek söylesek derdindeler 😂
nescafebagimlisi Gunes_12 Parmaklamasınlar gebeleri yeto 😀 İçerdeki zaten hem parmaklıyor hem tekmeliyor ajkdke
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde kesinlikle öylesi daha güvenli ve tanımak için de daha sağlam , göz teması , mimikler vs 🙃 önemli detaylar 😜
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Sanki koca seçiyoruz. Oturmasını kalkmasını bilsin. Çalışanlara nazik olsun. Sert ve dik bir üslubu olmasın. Kibar ve sağduyulu haha eşimde ilk bulusmada bunlara bakmıştım.😃😃
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde ben ilk tanıştığım herkeste bakarım belli şeylere ya ama en önemlisi göz teması halinde konuşurken ki mimikleri , samimiyet testi yapıyorum kendimce o şekilde 😜😅
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Kaç tane dogururum belli değil ama içimde ikiz doguracam hissi var hep 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde @kibritci_kiz dur darlayayim milleti,eşim çocukları alıp berbere gitti ben kaldım yalnız dondurma yedim bitti daha birşey yememem lazim siz nerelerdesiniz.? @Ucansupurge @SweetMom__ 😃
Cicektebenimcicekligunlerde Cicektebenimcicekligunlerde dondurma demisken @Dondurmalikahve nerede.? 🥺😃
SweetMom__ Cicektebenimcicekligunlerde lah macun ye😄😄 Ben biraz aktif olamayacağım bir kaç gün kayniskoma gideceğiz haftaya bayram sanıyordum meğersem bir kaç gün sonra yani ben tukendim🤕
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde uyumuşum uyandım mama yapmak için . Off dondurma olsaydı keşke yerdim şimdi 😋 afiyet olsun bacım 😂
Ucansupurge Cicektebenimcicekligunlerde Buradayım buradayım girip okuyorum ama yorum yazmak zor geliyor beynimden cevaplıyorum 😅
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Ben uzun süre göz teması kuramıyorum. Yaa biri uzun uzun gözlerime bakınca konuyu dinleyemiyorum.Bir telaş sarıyor.😃😃
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde aslında bende öyleyim ama işte bahsettiğim uzun uzun bakışmak değil zaten hahahhh kocamla bile uzun uzun bakışmıyoruz ki 😂😅😅
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Seninki kadar komedi hikayem yok üniversite hastanesinde ama 18 den küçükken kalbimde üfürüm vardı orada takipliydim mememi açıyorlardı kalbime bakmak için stajyer erkekler kızlar 15-20 tane toplanırlardı başıma çok utanırdım akfkskd
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Meme filminde en korktuğum. Üni de görmeyen kalmıyor zaten.😃😃
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Anladım da 😀 bir arkadaşım var gözlerini kırpmadan bakarak konuşuyor birde ellerini çok kullanıyor aslında iyi bir konuşmacı iletişimi iyi ama ona diyorum ben fazla bakamıyorum arada masaya etrafa bakmam lazım.😃😃🤪
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ay korkunç ya bu parmaklama işi hem utanıyorsun hem canın acıyor hem noluyor yani bak işte ultrasonla teknoloji niye geriden geliyor 😅
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Hala anlamıyorum ve ebeye sormuştum neden bunun için bir alet falan yok diye saat başı kontrol ediyorlar birde ay travmalarım tetikleniyor.😀😀
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ay birde ben ergendim stajyerlerde hep yakışıklı oluyordu 😅 Yani utanç verici 😅
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Düşünsene o zaman birisiyle tanışıyorsun çocuk stajyer çıkıyor ve memelerini görmüş ay anam çok kötü bir senaryo 🥲🥲 Bekar kızlara başarılar 😅
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Ne zaman herkeste askı alıyor dikkat edin bacimsular.🤦🏻😀