mrsjale Beyninizikullanmakucretsizdir yedeklerde mi tutuluyoruz yani? Bunu kabul edemem 🫢 bu yüzden @Kocamdaaakocammm gel gündüzle gece olalım , gel gökyüzünde yıldız olalım 😜😂 diye bu tarafa yürüyorum suan 😅
Beyninizikullanmakucretsizdir mrsjale kız 4 kişi arasında olmayı kabul ediyorsun da yedekleri mi kabul etmiyorsun döverim haaaaaa 😅
orjinalhoptiri SweetMom__ haftaya bayram sanıyordum Kız valla bizde haftaya çarşamba sanıoduk, meğerse Çarşamba bayramın 4. günüymüş. Bi üzülmedk değil 🤷🏼♀️
2boymommy mrsjale yaa askimm sensiz olurmu gel gel @Cicektebenimcicekligunlerde ikinizide seviyorum be 😍❤️😘
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Güünaaaydıınnn.🤩😍 Senle ben hep erkenci birgün 11 kadar uyuyabilicekmiyiz ki büyük oğlum 7byıldır 8 kalkar büyüyünce de düzelmiyor bunlar,🤦🏻😀😀
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Güünaaydınnn.😀 Bende uyuyakalmışım. Hala da uykum var uyutmuyorlar. Gece aşırı sıcaktı.🤷🏻😃
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde günaydın evet çok sıcak ya benimki uyudu şimdi bende uyicam tekrar 😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Konu sevdiklerim olunca bir manipülatöre dönüsebiliyorumm.😃😃 Beğenileri gördük bendan fazla buralarda olmasını isteyenlerde bar seviliyor bebeğim. 🌸🤍 @2boymommy
2boymommy Cicektebenimcicekligunlerde ah askimm bende sizi cok seviyorumm 😍❤️ bak artik yorumlarada katiliyorum 😜🤣