nescafebagimlisi Kocamdaaakocammm Bende yatıyorum artık hayatım hadi iyi geceler , iyi yolculuklar 💕💅
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde uyumuşum uyandım mama yapmak için . Off dondurma olsaydı keşke yerdim şimdi 😋 afiyet olsun bacım 😂
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Güünaaydınnn.😀 Bende uyuyakalmışım. Hala da uykum var uyutmuyorlar. Gece aşırı sıcaktı.🤷🏻😃
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde ben yavaştan aranıza giricem haberiniz olsun , olmuyo böyle he @2boymommy 😅
2boymommy mrsjale yaa askimm sensiz olurmu gel gel @Cicektebenimcicekligunlerde ikinizide seviyorum be 😍❤️😘
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Konu sevdiklerim olunca bir manipülatöre dönüsebiliyorumm.😃😃 Beğenileri gördük bendan fazla buralarda olmasını isteyenlerde bar seviliyor bebeğim. 🌸🤍 @2boymommy
mrsjale Beyninizikullanmakucretsizdir vay be ek kontenjan açardı da alırdı insan bu garibi de yazıklar olsun 😜😂
Beyninizikullanmakucretsizdir mrsjale Kocamdaaakocammm Canımı sıkan olursa totolarına depiği basıp sizi alacam merak etmeyin 😁
mrsjale Beyninizikullanmakucretsizdir yedeklerde mi tutuluyoruz yani? Bunu kabul edemem 🫢 bu yüzden @Kocamdaaakocammm gel gündüzle gece olalım , gel gökyüzünde yıldız olalım 😜😂 diye bu tarafa yürüyorum suan 😅