SweetMom__ Cicektebenimcicekligunlerde lah macun ye😄😄 Ben biraz aktif olamayacağım bir kaç gün kayniskoma gideceğiz haftaya bayram sanıyordum meğersem bir kaç gün sonra yani ben tukendim🤕
Cicektebenimcicekligunlerde SweetMom__ Geldin kilolar diyorsun daha yeni verdim yiyemem.😃😃 Aktif görmüyorum zaten seni hele profil fotoğrafı değişince ben zor buluyorum.🙈😀 2saat seni aradım sarhoştum seni başkası sandım aynı nick bı tane daha kullanıcı varmış.😀🤪
orjinalhoptiri SweetMom__ haftaya bayram sanıyordum Kız valla bizde haftaya çarşamba sanıoduk, meğerse Çarşamba bayramın 4. günüymüş. Bi üzülmedk değil 🤷🏼♀️
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde zaten ikinizi aynı anda seviyorum gizlemem cınımmmm 🤪
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Senin için farklıyım sanıyordum.😀😀 Neyse hor kullanmazsa paylasabilirim.😃🤪
Beyninizikullanmakucretsizdir anabarbie sen mi gitmek istersin yoksa totona depik atıp ben mi göndereyim 😜😃
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde canım sen zaten farklısın ama saçları elektrik çarpmış barbie de çok çekici 🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 bu postu gülüp eğlenmek için açmamış mıydın bizde onu yapıyoruz 😍😘
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Ben bugün kocama dedim kuaföre gidecem gidemedim 🙄 saçımı boyatacam 🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Çekici mı korkutucu mu karar ver ilgi alanların bir korkutmadi değil.😃😃🤪
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Hangi renge bir ara ben de kızıla ilgi oluşmuştu çabuk akıyor diye vazgeçtim üşengeçlik seviyesi.😀😀
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 saçları elektrik çarpmış barbie, onu görünce çok korkuyorum 🥹😁🤣😅
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Antalyada portakal, mandaline , turunç , limon var ama oda heryerinde değil 😂 Muz Alanya tarafında yetişiyor , Alanyalılar zengin 😅 Antalyalılar fakir 😅
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Bir aydinlanma yaşadım.😀😀 Bugüne kadar tüm bildiklerim yalan mıydı? Antalyali biri gözümde fakir olamıyor.😀😀