nescafebagimlisi Gunes_12 Ya öyle birşey olmadı , varlığı bile sinir ediyor beni 😂 Erken evlenmenin zararları 😂
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir hihh çok ayup senin gibi gozel bir bayagnin bunu demesi ne kadar ayıp😱
sek_kahve Gunes_12 afiyet olsunn ❤️ Ben şuan dışarıdayım ama sabah kahvemi şirinler eşliğinde içmiştim 🫂
nescafebagimlisi anabarbie Hayat felsefem erken evlenirsen 30 lu yaşlarında boşanmış mutlu bir kadın olabilirsin 😂💅✨
orjinalhoptiri nescafebagimlisi Ay evet internette araştırırken az önce gördüm çorbasını. Bugün değil Ama başka bir zaman kesinlikle yapıcam, aklımda.. Birde pastası varmışşş🤭 onu da denerim İnşallah bir gün:)
Cicektebenimcicekligunlerde orjinalhoptiri Çorbası çok güzel oluyor canım. Benim büyük oglan fasulye yemez ona hep taze fasulye yada kuru fasulyeden bu tabak ayırır blenderlar un kavurup sulandiririm küçüğü de seviyor benim .😄
orjinalhoptiri nescafebagimlisi bi yorum gördüm beğenilmiş yani 🤷🏼♀️ben de merak ettim bilemeyeceğim😂
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Ay pastasını bende bilemem ama kuru fasulyenin her halini severim , ben çok haşladığımda salçayla kavurup geçiyorum yine de yeniyor 😅
nescafebagimlisi Gunes_12 Kız ne evlenmesiiii , her zaman derlerdi en güzel sevgililik evlenme diye ahhhh kafam salak kafam 😀
orjinalhoptiri nescafebagimlisi kuru fasulye sevilmez mi🤭 et olmayınca sucukla yapıyorum, oda enfes oluyor. Şimdi sucuğum da yok. Aslında bu bahane ile salatasını yapmak daha mantıklı:))
Gunes_12 nescafebagimlisi Gerçekten öyle ya nişanlılık zamanı ne güzeldi 4 yıl nişanlı kaldik keşke 5 yıl daha kalsaydık 🤣🤣