orjinalhoptiri bizdejantikizlardik ay öyle yaparım ya, zaten yemeğini yapma Hevesim kaçtı:( Yapacak bir şey yok artık Evdeki hesap çarşıya uymadı😂 Salata da güzel olur ya bir şey olmaz herhalde
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Çorbasını da yapıyorlar aşkım kuru fasulyenin en olmadı blenderdan geçir çorba diye yedir 😂 Çok şeyse soğanı salçasını kavur suyu da ekle su biraz pişsin en son fasulyeyi de at 1-2 dk da öyle kaynat kapatıver
Gunes_12 Gelin hanımlar @anabarbie @nescafebagimlisi @Kocamdaaakocammm @mrsjale @pinkooo_02 @kahvepres @Meri-Mel @Beyninizikullanmakucretsizdir @AngrBoda_ @sek_kahve @Babakaderimizbuymus @MiracAlpinAnnesi @minikoglummmmm @morkelebekk54 @gencmom_ @Atlasdunyam Gelin kızlar ❤️
nescafebagimlisi Gunes_12 Yakın olsaydık keşke senin çikolatalardan yesem hayat enerjim yerine gelirdi belki 😂
sek_kahve Gunes_12 afiyet olsunn ❤️ Ben şuan dışarıdayım ama sabah kahvemi şirinler eşliğinde içmiştim 🫂
nescafebagimlisi Gunes_12 Ya adında hayır yok baksana , KOCA evlenirsen kocarsın ( yaşlanırsın) demek gibi
Gunes_12 nescafebagimlisi Hahhah gerçekten öyle ya bende içimde bir şey tutamıyorum dün yengeme anlattım en iyi sırdaşım diyor ben düştüm kafayı çarptım gidip döverim sonra kafamı çarptım derim bana bir şey diyemez 🤣🤣🤣🤣🤣
orjinalhoptiri nescafebagimlisi Ay evet internette araştırırken az önce gördüm çorbasını. Bugün değil Ama başka bir zaman kesinlikle yapıcam, aklımda.. Birde pastası varmışşş🤭 onu da denerim İnşallah bir gün:)
nescafebagimlisi Gunes_12 Ya öyle birşey olmadı , varlığı bile sinir ediyor beni 😂 Erken evlenmenin zararları 😂
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir hihh çok ayup senin gibi gozel bir bayagnin bunu demesi ne kadar ayıp😱
nescafebagimlisi anabarbie Hayat felsefem erken evlenirsen 30 lu yaşlarında boşanmış mutlu bir kadın olabilirsin 😂💅✨
Cicektebenimcicekligunlerde orjinalhoptiri Çorbası çok güzel oluyor canım. Benim büyük oglan fasulye yemez ona hep taze fasulye yada kuru fasulyeden bu tabak ayırır blenderlar un kavurup sulandiririm küçüğü de seviyor benim .😄
orjinalhoptiri nescafebagimlisi bi yorum gördüm beğenilmiş yani 🤷🏼♀️ben de merak ettim bilemeyeceğim😂