Gunes_12 bizdejantikizlardik Aynı bende ya dün annemlere gittim Güneş hiç durmadi doğru düzgün yemek bile yiyemedim kimsede durmuyor ağlıyor sürekli
MiracAlpinAnnesi Gunes_12 Iyyy okadar beklicekmiyim sağlık ocağını aradım diyor ki bazı testler 2 güne çıkıyo yalan benim akşamına çıkıyor du 😅
nescafebagimlisi Gunes_12 Kocama , hayata 😂 Ben her gün sinirliyim ya , kocam beni çok irite ediyor 😂 Mutlu olduğum bir gün olur mu ki 😂
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir hihh çok ayup senin gibi gozel bir bayagnin bunu demesi ne kadar ayıp😱
nescafebagimlisi MiracAlpinAnnesi Ben kan verdiğimde 1 günde çıkmıştı ama hastanede vermiştim ben pek bilgim yok 🥹
nescafebagimlisi Gunes_12 Ya adında hayır yok baksana , KOCA evlenirsen kocarsın ( yaşlanırsın) demek gibi
bizdejantikizlardik orjinalhoptiri Dağılabilir bir kere bende yaptım kötü oldu 😂 Salatasını yapabilirsin istersen
orjinalhoptiri bizdejantikizlardik ay öyle yaparım ya, zaten yemeğini yapma Hevesim kaçtı:( Yapacak bir şey yok artık Evdeki hesap çarşıya uymadı😂 Salata da güzel olur ya bir şey olmaz herhalde
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Çorbasını da yapıyorlar aşkım kuru fasulyenin en olmadı blenderdan geçir çorba diye yedir 😂 Çok şeyse soğanı salçasını kavur suyu da ekle su biraz pişsin en son fasulyeyi de at 1-2 dk da öyle kaynat kapatıver
Gunes_12 Gelin hanımlar @anabarbie @nescafebagimlisi @Kocamdaaakocammm @mrsjale @pinkooo_02 @kahvepres @Meri-Mel @Beyninizikullanmakucretsizdir @AngrBoda_ @sek_kahve @Babakaderimizbuymus @MiracAlpinAnnesi @minikoglummmmm @morkelebekk54 @gencmom_ @Atlasdunyam Gelin kızlar ❤️
nescafebagimlisi Gunes_12 Yakın olsaydık keşke senin çikolatalardan yesem hayat enerjim yerine gelirdi belki 😂
sek_kahve Gunes_12 afiyet olsunn ❤️ Ben şuan dışarıdayım ama sabah kahvemi şirinler eşliğinde içmiştim 🫂
Gunes_12 nescafebagimlisi Hahhah gerçekten öyle ya bende içimde bir şey tutamıyorum dün yengeme anlattım en iyi sırdaşım diyor ben düştüm kafayı çarptım gidip döverim sonra kafamı çarptım derim bana bir şey diyemez 🤣🤣🤣🤣🤣