nescafebagimlisi Gunes_12 Sabrım yok benim ya evi zaten bok götürüyor 😂 Bıktım artık evinden de temizliğinden de bunalıma girecem 🥲
MiracAlpinAnnesi nescafebagimlisi Tamam 😊 Kızlar şey sorucam ya dün sabah sağlık ocağında gebelik için kan testi verdim hala çıkmamış. Beklerken sıkıntı bastı ne zaman çıkar biliyormusunuz sonuçlar
nescafebagimlisi MiracAlpinAnnesi Ben kan verdiğimde 1 günde çıkmıştı ama hastanede vermiştim ben pek bilgim yok 🥹
Gunes_12 bizdejantikizlardik Aynı bende ya dün annemlere gittim Güneş hiç durmadi doğru düzgün yemek bile yiyemedim kimsede durmuyor ağlıyor sürekli
MiracAlpinAnnesi Gunes_12 Iyyy okadar beklicekmiyim sağlık ocağını aradım diyor ki bazı testler 2 güne çıkıyo yalan benim akşamına çıkıyor du 😅
nescafebagimlisi Gunes_12 Kocama , hayata 😂 Ben her gün sinirliyim ya , kocam beni çok irite ediyor 😂 Mutlu olduğum bir gün olur mu ki 😂
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir hihh çok ayup senin gibi gozel bir bayagnin bunu demesi ne kadar ayıp😱
nescafebagimlisi Gunes_12 Ya adında hayır yok baksana , KOCA evlenirsen kocarsın ( yaşlanırsın) demek gibi
bizdejantikizlardik orjinalhoptiri Dağılabilir bir kere bende yaptım kötü oldu 😂 Salatasını yapabilirsin istersen
orjinalhoptiri bizdejantikizlardik ay öyle yaparım ya, zaten yemeğini yapma Hevesim kaçtı:( Yapacak bir şey yok artık Evdeki hesap çarşıya uymadı😂 Salata da güzel olur ya bir şey olmaz herhalde
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Çorbasını da yapıyorlar aşkım kuru fasulyenin en olmadı blenderdan geçir çorba diye yedir 😂 Çok şeyse soğanı salçasını kavur suyu da ekle su biraz pişsin en son fasulyeyi de at 1-2 dk da öyle kaynat kapatıver