orjinalhoptiri AngrBoda_ Ben annemle babama kırgınım. En çok da babama ama hiç içimden kutlayasım gelmiyor🤷🏼♀️:( Keşke böyle olmasaydı ama bilmiyorum 🤷🏼♀️
AngrBoda_ orjinalhoptiri Bende babamla görüşmüyorum ben eve gidince bayaramlaşıcam diye evden kaçıyor 🤨
orjinalhoptiri AngrBoda_ benim başıma ilk defa böyle bir şey geliyor o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum:(🤷🏼♀️
AngrBoda_ orjinalhoptiri Ben 9 yıldır bunu yaşıyorum gidiyorum annemle bayramlaşıp biraz oturup geliyorum bende çok kırgınım bazen umursamıyorum bazen de isyan ediyorum evlerine bile babam varken gidesim gelmiyor
AngrBoda_ nescafebagimlisi Kanki ben birinden öyle bir soğudum ki bayramda da karşılaşmak zorunda kalıcam ve ben soğuduğum zaman mesafe koyarım hiç yüzyüze dahi gelemk istemiyorum dilimi tutamam diye korkuyorum 😏
mrsjale AngrBoda_ kimseye küs değilim onu farkettim , ama küs olsaydım da sırf bayram diye barışmazdım bence 😅
AngrBoda_ mrsjale Kim tutamıyorum eğer ki gerçekten pişman olduğunu hissedersem barışma ihtimalim var çünkü kova burcuyum 😁😬
mrsjale AngrBoda_ ben boğa burcuyum biraz inat var ama yok ya ben barışmam he zeytin dalı uzatan olursa o ayrı 😅
nescafebagimlisi AngrBoda_ Mecbursan yüz yüze gelmeye bir yere kadar sus oda birşey söylerse sende söyle yani Allah dilimizi tutalım diye mi verdi Ben dilimi tutsam surat ifademi tutamam zaten sevmediğim insanları görünce aksksks