Gunes_12 bizdejantikizlardik Doğum günün kutlu olsun beybi bebisinle sağlıklı mutlu huzurlu yılların olur inşallah 🥰
Gunes_12 nescafebagimlisi Kahvaltı yaptırdım her tarafını peynir yaptı duş aldirdim uyutacam birazdan 😂
nescafebagimlisi Gunes_12 hahaha bir yerden tanıdık geldi 🙈 İyiki su var ya Allah razı olsun sudan yoksa bu bebelerin pisliği nasıl arınırdı Hajsjj
nescafebagimlisi Gunes_12 Valla ek gıdaya başladığımız zaman aslında tek başına yemeyi öğrenmesi için , blw uygulamak istiyordum bir kaç kez denedim evi kurt basacaktı vazgeçtim 😂 Hayır ne var biraz temiz olsalar 😂 Hala dökerek yiyor bak 20 aylık olcak artık
nescafebagimlisi Çok sinirli olduğum için hiç birşey yapasım yok kahvesi 😂 Yapmıyorum yapmayacağım ya hak etmiyorlar akkfld
MiracAlpinAnnesi nescafebagimlisi Ozaman ben neden yokum burda 😅 Makaraya bayılırım hele dedikoduuuuu kaos ekşın la beslenirim
nescafebagimlisi Gunes_12 Sabrım yok benim ya evi zaten bok götürüyor 😂 Bıktım artık evinden de temizliğinden de bunalıma girecem 🥲
MiracAlpinAnnesi nescafebagimlisi Tamam 😊 Kızlar şey sorucam ya dün sabah sağlık ocağında gebelik için kan testi verdim hala çıkmamış. Beklerken sıkıntı bastı ne zaman çıkar biliyormusunuz sonuçlar
Gunes_12 bizdejantikizlardik Aynı bende ya dün annemlere gittim Güneş hiç durmadi doğru düzgün yemek bile yiyemedim kimsede durmuyor ağlıyor sürekli