Gunes_12 AngrBoda_ Bugün plan belli değil dün anneme gittik bugün kaynanama yada görümceme gidebiliriz 🤣
Gunes_12 AngrBoda_ Ay çok kötü ya bizde de sıkıntılar oldu 4 sene nisanli kaldik en son dedem Vefat etti 1 sene daha bekleyin dediler sonra beklemedik ikna ettik ama kimse düğünde eglenemedi
nescafebagimlisi Gunes_12 Benimki o işi 2 saat önce halletti uyudu uyandı 😂 Hiç bir şey yapasım yok bulaşıklar bekliyor yıkamak istemiyorum akşama kadar boş boş yatasım var 😂
Gunes_12 bizdejantikizlardik Doğum günün kutlu olsun beybi bebisinle sağlıklı mutlu huzurlu yılların olur inşallah 🥰
Gunes_12 nescafebagimlisi Kahvaltı yaptırdım her tarafını peynir yaptı duş aldirdim uyutacam birazdan 😂
nescafebagimlisi Gunes_12 hahaha bir yerden tanıdık geldi 🙈 İyiki su var ya Allah razı olsun sudan yoksa bu bebelerin pisliği nasıl arınırdı Hajsjj
nescafebagimlisi Gunes_12 Valla ek gıdaya başladığımız zaman aslında tek başına yemeyi öğrenmesi için , blw uygulamak istiyordum bir kaç kez denedim evi kurt basacaktı vazgeçtim 😂 Hayır ne var biraz temiz olsalar 😂 Hala dökerek yiyor bak 20 aylık olcak artık
nescafebagimlisi Çok sinirli olduğum için hiç birşey yapasım yok kahvesi 😂 Yapmıyorum yapmayacağım ya hak etmiyorlar akkfld
MiracAlpinAnnesi nescafebagimlisi Ozaman ben neden yokum burda 😅 Makaraya bayılırım hele dedikoduuuuu kaos ekşın la beslenirim