nescafebagimlisi mrsjale momsa evet varım da kullanmıyordum okuyordum genelde, görmemişim ben kaçırmışım olayı 😂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Amin amin edepsiz insan hayatını karartır kişinin istediğin kadar masum ol çamur geldi mi lekesi kalır hiç sevmem iffetsiz insanı.😈😄
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Atraksiyon birazdan başlayacak bol koşuşturmali birgün yine 😄😄 Gidip hazırlanayim öğle kahve saati yazarım mrsjale aşko 3de kahve içiyoruz unutma atacağım inşallah.😄😄
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde aynen çeneni tutuyorum artık hemen askı veriyorlar 😂 yoksa bu ben değilim bilesin 😜😂
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde aktif olmuş diğer tarafta ama olmasa endişelenebilirdim bende ,muhtemelen askıdır
mrsjale nescafebagimlisi ya değil aslında ama şimdi şunu bilmiyorum . Burda birinden ve postundan isim vermeden de olsa bahsettik . Birde yönlendirme yapıp burada dersem o yasak olabilir . Bu konuya çok hakim değilim 😂😅
nescafebagimlisi mrsjale anladım canım , yasak isim yazmak galiba yazmaya çalışıyorum onay bekleniyor diyor ya ben orayı kullanmıyorum
mrsjale nescafebagimlisi aynen aynen yasak boşuna askı almayalım şimdi saat üçte kahve sözüm var @Cicektebenimcicekligunlerde’ye 😂😅