AngrBoda_ Kızlar bayramda küstüklerinizle barışacak mısınız?😄 @Gunes_12 @Cicektebenimcicekligunlerde @nescafebagimlisi @mrsjale @kahvepres
orjinalhoptiri AngrBoda_ Ben annemle babama kırgınım. En çok da babama ama hiç içimden kutlayasım gelmiyor🤷🏼♀️:( Keşke böyle olmasaydı ama bilmiyorum 🤷🏼♀️
AngrBoda_ orjinalhoptiri Bende babamla görüşmüyorum ben eve gidince bayaramlaşıcam diye evden kaçıyor 🤨
orjinalhoptiri AngrBoda_ benim başıma ilk defa böyle bir şey geliyor o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum:(🤷🏼♀️
AngrBoda_ orjinalhoptiri Ben 9 yıldır bunu yaşıyorum gidiyorum annemle bayramlaşıp biraz oturup geliyorum bende çok kırgınım bazen umursamıyorum bazen de isyan ediyorum evlerine bile babam varken gidesim gelmiyor
AngrBoda_ nescafebagimlisi Kanki ben birinden öyle bir soğudum ki bayramda da karşılaşmak zorunda kalıcam ve ben soğuduğum zaman mesafe koyarım hiç yüzyüze dahi gelemk istemiyorum dilimi tutamam diye korkuyorum 😏
mrsjale AngrBoda_ kimseye küs değilim onu farkettim , ama küs olsaydım da sırf bayram diye barışmazdım bence 😅
AngrBoda_ mrsjale Kim tutamıyorum eğer ki gerçekten pişman olduğunu hissedersem barışma ihtimalim var çünkü kova burcuyum 😁😬