nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Seninde mi var bundan , büyük mü bari çok istiyordum büyümesini 😂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi yok askim Benim de monstera ama bu cins degil bundan var yeni dal verdinbu geçen ay ki halı çok geç yaprak verdi 😂
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir puhhhh ben kime yavsadim günlerdir yokum hiç beni sordun mu nankorr🤨😒
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Paslı suyla sula , ben ilk aldığımda benimkide bu kadardı 2 senede kocaman olmuştu, tarçınlı suda veriyordum ben 🥰
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Birde bunların yaprakları iri olanı var birisinde bulursam çalacağım 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde arkadaşım yumurtayı haşladıktan sonra suyunu dökme çiçeklerin içine dök dedi ona da teyzesi söylemiş 😬
NewMomm1 Gunes_12 napiyim kızz serum yedim dün iki tane bugün de yaprak dökümündeki leylannın pembe paltolu hali gibi dolanıyorum
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Oo baya olmuş alalı 5aylik bu ne kadar sürede yaprak veriyor.😄😄
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Zehirli ama bu tür bebeğe dikkat et canım ben balkona yiksek yere koydum evde tirsiyorum.
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Bende dış kapının önüne koydum benim bebem çiçekleri zehirliyordu 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Benim özelim yok ya şimdilik.😃😃 ama yazarsanız okurum.🤪🤩
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde burasıda grup gibi dedin ya bende özel birşey varsa ulu orta yazılmaz demek istedim 🤣