NewMomm1 Gunes_12 napiyim kızz serum yedim dün iki tane bugün de yaprak dökümündeki leylannın pembe paltolu hali gibi dolanıyorum
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Paslı suyla sula , ben ilk aldığımda benimkide bu kadardı 2 senede kocaman olmuştu, tarçınlı suda veriyordum ben 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Oo baya olmuş alalı 5aylik bu ne kadar sürede yaprak veriyor.😄😄
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Birde bunların yaprakları iri olanı var birisinde bulursam çalacağım 😂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Zehirli ama bu tür bebeğe dikkat et canım ben balkona yiksek yere koydum evde tirsiyorum.
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Bende dış kapının önüne koydum benim bebem çiçekleri zehirliyordu 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Benim özelim yok ya şimdilik.😃😃 ama yazarsanız okurum.🤪🤩
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde burasıda grup gibi dedin ya bende özel birşey varsa ulu orta yazılmaz demek istedim 🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde arkadaşım yumurtayı haşladıktan sonra suyunu dökme çiçeklerin içine dök dedi ona da teyzesi söylemiş 😬
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde doğruyu söyliyim benimde çok az arkadaşım kaldı evlilik çocuk derken dağıldık görüşmeler azaldı falan ama , burda tanıdığım birine de bu kadar takılmam yani 😅
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir bn görmüyorum seni sen beni görüyorsun ve başkalarına mi mavi boncuk dağıtıyorsun😭
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale senin bir kahve postunu görmedim ya kaç aydır tanışıyoruz sevmiyor musun ? 😃😃
Tatlican Gunes_12 Bende iyiyim canm Bugun carsiya gittik sonra geldik sabah isi yaptım dolama biber cacik yaptim corbamda vardi.Şimdi parka geldik