Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir bu posta açık grup gibi geliyor o yüzden hepimiz burada olduğumuz için buradan yazıyoruz.😃😃
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde ulu orta konuşamadığımız şeyleri orda yazacaz yavrum burası uygun değil 🤣
bizdejantikizlardik Gunes_12 Bilmiyorum kuzum hiçbir şey yapmak istemiyor ağlıyor. Uykusu var uyumuyor oyuncak oynamıyor.
orjinalhoptiri Gunes_12 Belki akşam saatlerinde kalkar ya da, O da askı yiyince, benim gibi, Giresi gelmiyordur eskisi gibi
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 uzun süredir tatile çıkmıyorum uslu uslu takılıyorum kaostan uzak duruyorum 😁
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Bu cinsi çok seviyorum. Ben büyüsün diye banyo olduktan sonra nemli diye oraya koyuyordum ütüyü falan o odada yapiyordum nem dengesi olsun da güzel büyüsün diye ama ilgim kaçırdı.😄😄
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Seninde mi var bundan , büyük mü bari çok istiyordum büyümesini 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Benim özelim yok ya şimdilik.😃😃 ama yazarsanız okurum.🤪🤩