Gunes_12 Beyninizikullanmakucretsizdir Kız @agzimizintadikacmasin Heberin var mı a#kısı kalktı galiba
agzimizintadikacmasin Gunes_12 aşkımsuğğğ askım yeni kalktı bugün kalktı maalesef bir şey yazamıyordum👻👻👻
orjinalhoptiri Gunes_12 öyle Valla,, bugün bi anormalliği vardı zaten. Pazartesi sendromuna mı girdi, 1 yaş sendromuna mı girdi artık bilemeyeceğim :))
orjinalhoptiri Gunes_12 Belki akşam saatlerinde kalkar ya da, O da askı yiyince, benim gibi, Giresi gelmiyordur eskisi gibi
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Afiyet olsun canimm. Bende eve gelip trileçe yaptım yemek yok akşama tatlı yedek olmaz mı kişi.😄😄
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Seni dürtmek şart neredesin kaç gündür.? 🥺😃
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde buralardayım gı asıl siz neredesiniz grupta yazan yok 🥺
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir bu posta açık grup gibi geliyor o yüzden hepimiz burada olduğumuz için buradan yazıyoruz.😃😃
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi sulama olayına abarttim galiba haftada bir suluyordum yaparaklarini gergin fisfis yapıp siliyordum ama yaprakları sararmaya başladı şimdi aklıma gelecek de 10-15 günde suluyorum.😃
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 uzun süredir tatile çıkmıyorum uslu uslu takılıyorum kaostan uzak duruyorum 😁
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde ulu orta konuşamadığımız şeyleri orda yazacaz yavrum burası uygun değil 🤣
bizdejantikizlardik Gunes_12 Bilmiyorum kuzum hiçbir şey yapmak istemiyor ağlıyor. Uykusu var uyumuyor oyuncak oynamıyor.
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Bu cinsi çok seviyorum. Ben büyüsün diye banyo olduktan sonra nemli diye oraya koyuyordum ütüyü falan o odada yapiyordum nem dengesi olsun da güzel büyüsün diye ama ilgim kaçırdı.😄😄
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Seninde mi var bundan , büyük mü bari çok istiyordum büyümesini 😂