Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Seni dürtmek şart neredesin kaç gündür.? 🥺😃
Gunes_12 nescafebagimlisi Hahah hepsi aynı ya 🤣 ben yanında iken oynuyor kalktigim an arkamdan ağlıyor 😂
Gunes_12 Beyninizikullanmakucretsizdir Kız @agzimizintadikacmasin Heberin var mı a#kısı kalktı galiba
AngrBoda_ Gunes_12 Benim elim değmiyor kuşum ya bayram temizliği yapıyorum bugün buzdolabımı temizledim mutfağa giriştim bitiremedim de yarın bitirip bir de yaprak saracağız bayram için 🥲
agzimizintadikacmasin Gunes_12 aşkımsuğğğ askım yeni kalktı bugün kalktı maalesef bir şey yazamıyordum👻👻👻
orjinalhoptiri Gunes_12 öyle Valla,, bugün bi anormalliği vardı zaten. Pazartesi sendromuna mı girdi, 1 yaş sendromuna mı girdi artık bilemeyeceğim :))
orjinalhoptiri Gunes_12 Belki akşam saatlerinde kalkar ya da, O da askı yiyince, benim gibi, Giresi gelmiyordur eskisi gibi
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Afiyet olsun canimm. Bende eve gelip trileçe yaptım yemek yok akşama tatlı yedek olmaz mı kişi.😄😄
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde buralardayım gı asıl siz neredesiniz grupta yazan yok 🥺