orjinalhoptiri Kocamdaaakocammm mercimek çorbası yanına biber kızartması, varsa çeri domates kızartması. Bu Menüyü de geçen gün yaptım çok beğendim. Malzemesi olana fikir olur belki🥰
Kocamdaaakocammm orjinalhoptiri Malzemem yok knka yaa koye gdiicem diye pazara çıkmadim bu hafta evdekilerle idare edeyim ziyan olmasın diye
nescafebagimlisi JollyBaby aşkım antalya türkiyenin en sıcak yeri olmuş 46,2 dereceyle 🥵🥲 İnanki 5 dk cıkıyorum kapıya basıma ağrı geliyor sıcaktan bayılacağım Sende benim yerime minik fareyi öp kokla , ayaklarının altını öp bol bol yerim onu ben 🥹💕
JollyBaby nescafebagimlisi Negg agg sözümü geri aldım.😰 İnsanı cin çarpmış gibi yapar o gunes. Eyvah eyvah Allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun. sende çıkma bosver dis mis kalsin bu sicakta 😂 öperim caniiimmm😍
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Pek yakın değilim kepezdeyiz biz , kepez devlet hastanesine yakınım 🙏
pinkooo_02 Gunes_12 afiyet olsun bende bitirdim işlerimi anneme geçtim beraber akşam yemeği yapiyoruz🥰
nescafebagimlisi JollyBaby Ay çıktım maalesef gittim ama yine çekmediler salı kesin çekeceklermiş boş yere sıcaktan yüzümde tuz birikti bayılacaktık vallahi öyle bir alev esiyor ki alev topu oluyorduk 😂😡
NewMomm1 Gunes_12 ohh afiyet olsun bende oğlumla bıcı bıcı yaptımm sonra aşıya götürdüm getirdim küvetini suyla doldurdum biraz öyle keyif yaptık çöp atarken minik bir kedi gördüm su indirdim geldim hava çok sıcakkk hayvanlarda yanıyor lütfen suyu ihmal etmeyin koyun kapınıza💖 şimdi oğlumu uyutuyorum
Gunes_12 NewMomm1 Ne iyi etmişsin bende etkinlik yapayım dedim kızımla bakliyat koydum şişelerin içine ağzına katıyor hepsini 🤣
Gunes_12 bizdejantikizlardik Bakliyat 7 aydan sonra aşkım kuru fasulye nohut falan 9 ay diye biliyorum 🤣