Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 evden çıkmadan kahvemi ve dondurmalı yedim. 3e bölerek ne zaman tek yiyeceğim ben.🤪😆 Sütüm de bitmiş ama keyfinden ödün veremem.Nescafeyi soğutup içtim gayet okeydi.😀😀
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Oy benim caniiiiiiim❤️ Nasılsın nasıl gidiyor her şey yolundadır umarım 🤓
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Okul kostirmacasi bu ara gösteriler piknikler çok oluyor.Kendi katıldığım kurs falan yoğun gidiyoruz.😀
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Hazır kek, süt dilimi gibi atıştırmalıkları da biraz dondurup yiyorum güzel oluyor.😆 Çok sıcak.🫠
Gunes_12 JollyBaby İyi çok şükür bebem dış sürecinde biraz sıkıntılı geçiyor Mersin sıcağı cekilmiyor maalesef sen nasılsın nasıl gidiyor Beben nasıl 🤣
bizdejantikizlardik Kızlaaaar mercimek çorbası bebeme gaz yapar mı azıcık versem 🤣 Baharatsız salçasız sebzeli
JollyBaby Gunes_12 İyii napalm bildiğin gibi işte bıraktığınız gibi tek değişen bebegim 😂 iyi o da ne yapsın gün geçtikçe büyüyor 🥲 Aay bende disten korkuyorum ya bu aydan sonra başlar herhalde bizimde. Senin bebis kax aylik
Gunes_12 bizdejantikizlardik Bakliyat 7 aydan sonra aşkım kuru fasulye nohut falan 9 ay diye biliyorum 🤣
orjinalhoptiri Kocamdaaakocammm mercimek çorbası yanına biber kızartması, varsa çeri domates kızartması. Bu Menüyü de geçen gün yaptım çok beğendim. Malzemesi olana fikir olur belki🥰
Kocamdaaakocammm orjinalhoptiri Malzemem yok knka yaa koye gdiicem diye pazara çıkmadim bu hafta evdekilerle idare edeyim ziyan olmasın diye
nescafebagimlisi JollyBaby aşkım antalya türkiyenin en sıcak yeri olmuş 46,2 dereceyle 🥵🥲 İnanki 5 dk cıkıyorum kapıya basıma ağrı geliyor sıcaktan bayılacağım Sende benim yerime minik fareyi öp kokla , ayaklarının altını öp bol bol yerim onu ben 🥹💕
JollyBaby nescafebagimlisi Negg agg sözümü geri aldım.😰 İnsanı cin çarpmış gibi yapar o gunes. Eyvah eyvah Allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun. sende çıkma bosver dis mis kalsin bu sicakta 😂 öperim caniiimmm😍
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Pek yakın değilim kepezdeyiz biz , kepez devlet hastanesine yakınım 🙏