LavininAnnesii AngrBoda_ Mügede noldu ne dosyası kapandı izleyemedim ilk yarıyı Hangi konu nolmuş beni aydınlatır mısın piliiiiis ?
nescafebagimlisi Gunes_12 dişçiye gitcem saat 2 de skdkdkdk Ama cocuk uyumadı dolayısıyla bende kahve keyfi yapamıyorum şuan 🥲 Mutfağa da sinek ilacı sıktım giremiyoz akdkskdklssk
Gunes_12 LavininAnnesii Benim bebem uyuyor uyansın bende aktif olamıyorum fazla çünkü çok hareketli 🤣🤣
Dondurmalikahve Gunes_12 Ben de çamaşırları yerine yerleştiriyorum bu lafı benden her zaman duyabilirsin çünkü çamaşır makinemiz çok sık çalışıyor okula gitmeden önce de bir kahve içeceğim
mrsjale Gunes_12 heh iyi bari yalnız olmadığıma eminim zaten bu konuda 😅 bende şimdi sil süpür yapıcam imkanlar el verdiğince (oğluş bırakırsa yani) 🙃 asla bana ev süpürtmüyo kendi yapmak istiyo , süpürge de kendinden iki kat büyük 😍🥰
mrsjale LavininAnnesii Mehmet Ali vardı ya Hatay’da onu eşi ve kayınbiladeri öldürmüş itiraf etmişler o dosya kapandı . Adamı ıssız yere atıp etrafına da meyve falan koymuşlardı hayvanlar gelip yesin diye canice, inanılmaz 🤯