Gunes_12 AngrBoda_ Kanka o zaman bir şey diyemem bende kendime bir şey alamama hastalığına yakalandım kurtarın beni 🤣🤣
bizdejantikizlardik Gunes_12 Ayy sağol hayatım biraz göbeğim var yediğim zaman çıkıyor. Denize giderken mayo giycem o göbek çıkarsa rahatsız olurum 😂
Gunes_12 LavininAnnesii Benim bebem uyuyor uyansın bende aktif olamıyorum fazla çünkü çok hareketli 🤣🤣
AngrBoda_ Gunes_12 Kapatacağım diyor da bu manyak gitsek bile anasıgili de götürür geçen gün öyle diyor bir yandan da eskiden ne güzeldi başbaşaydık diyor ne yediğini o da bilmiyor😄
nescafebagimlisi Gunes_12 oh afiyet olsun , bende çocuğu sallıyorum uyusun bir soğuk kahve sigara keyfi yapıp duş alıp hazırlanıcam 😂
LavininAnnesii AngrBoda_ Mügede noldu ne dosyası kapandı izleyemedim ilk yarıyı Hangi konu nolmuş beni aydınlatır mısın piliiiiis ?
nescafebagimlisi Gunes_12 dişçiye gitcem saat 2 de skdkdkdk Ama cocuk uyumadı dolayısıyla bende kahve keyfi yapamıyorum şuan 🥲 Mutfağa da sinek ilacı sıktım giremiyoz akdkskdklssk
Dondurmalikahve Gunes_12 Ben de çamaşırları yerine yerleştiriyorum bu lafı benden her zaman duyabilirsin çünkü çamaşır makinemiz çok sık çalışıyor okula gitmeden önce de bir kahve içeceğim