kahvepres Kocamdaaakocammm 🤣🤣erkenci tayfa onlarr ben daha evi toplycmmm tezgahı toplrm heralde 1 bucuk olur uyuyana kadar🤣
Kocamdaaakocammm kahvepres Gece kuşları onlar 😂😂 bende herkesi uyuttum kendim yatak keyfi yapıyorum 😂 Kolay gele bacım
kahvepres Kocamdaaakocammm ahaha şimdi senin keyfinden isterdimm en sevdiğim yatak keyfii valla saol canm🥰
kahvepres Kocamdaaakocammm kesinlikleee vallahii gece evi topla et sabh göznü ac aynı rutinlerrr artık gınaa geliyor bazen diorum 1 ay hastanede yatsam ne güzel olur kimsecikler karşmzda🤣
Kocamdaaakocammm kahvepres Kız sorma yaaa nasıl oluyor ben hiç anlamış değilim 😂 oysaki gece heryer pırıl pırıldi🙄🙄 Hahahaha çok iyi walla ye iç yat sunu yap bunu yap diyen yok miss
mrsjale pinkooo_02 ben ütü yapmayı yine bi miktar severim de yemek işi gerçekten zorluyo 🙈😅 günaydın bebiş
kahvepres Kocamdaaakocammm vallahi aynen öyle gece heryeri temizlrm sabah eşime kızarm nie dağtn ben dağtmamşm der e kim dağıtı komşularmı geldi diorm gece 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde kahvepres Kız sigara içmeyen bir ben varım galiba tüm arkadaşlarim içiyor. Ben sigara başında yapılan sohbeti seviyorum bı farklı 🤪😀
kahvepres Cicektebenimcicekligunlerde aynen o güzel oluyorr arkadaş ortamnda aman hic bulaşma vallahi şuan en iyisi sensn bazen bırakcm diorm ama olmuyor valla bide evde insanın eşide icmiynce daha kötü hep dior beni birakrsn bu zıkımı bırakmsn haklı adam🤣
Cicektebenimcicekligunlerde kahvepres Benimd eşim içiyor. Dişde fırçalasa,üstte değişse o koku tene işliyor sanki içmeyene çok kokuyor. Eşimde bırakamaz,🤷🏻
kahvepres Cicektebenimcicekligunlerde öyle malesefff siniyorr umarm bırakrzzz evett bizimkidee bazen tüpten yakarm üst üste hapşırır icmeynde icen halinden anlasnn birz elimzde değil🤣
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde 1 saat iyi uymususum 1 gündur ful uyumadim kafayı yemek uzerreyim😢
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde bebikim uyumuyor dış sancisi çekiyor zaten geç kaldı dıse 9 ay 9 günlük galiba ilk dışını patlatacak yerleri davul gibi