Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Girip çıkıyorum çocuklar uyumadı odaklanamıyorum baby.😂 Gece uyuma bekle beni.🤗🤪
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde 1 saat iyi uymususum 1 gündur ful uyumadim kafayı yemek uzerreyim😢
kahvepres Cicektebenimcicekligunlerde iyidr cnm senden bnde baktm kimsecikler yokk biraz instgram birz burası 🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde @muti nerede çıkmıyor etikette kizlaar.😂 @Gunes_12 @anabarbie @nescafebagimlisi
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde harbiden yok muti nereye gitti yine , geçenlerde sordum da bebekle ilgileniyorum giremiyorum demişti şimdi niye çıkmamış etiket
kahvepres Kocamdaaakocammm 🤣🤣erkenci tayfa onlarr ben daha evi toplycmmm tezgahı toplrm heralde 1 bucuk olur uyuyana kadar🤣
Kocamdaaakocammm kahvepres Gece kuşları onlar 😂😂 bende herkesi uyuttum kendim yatak keyfi yapıyorum 😂 Kolay gele bacım
kahvepres Kocamdaaakocammm ahaha şimdi senin keyfinden isterdimm en sevdiğim yatak keyfii valla saol canm🥰
kahvepres Kocamdaaakocammm kesinlikleee vallahii gece evi topla et sabh göznü ac aynı rutinlerrr artık gınaa geliyor bazen diorum 1 ay hastanede yatsam ne güzel olur kimsecikler karşmzda🤣
Kocamdaaakocammm kahvepres Kız sorma yaaa nasıl oluyor ben hiç anlamış değilim 😂 oysaki gece heryer pırıl pırıldi🙄🙄 Hahahaha çok iyi walla ye iç yat sunu yap bunu yap diyen yok miss
mrsjale pinkooo_02 ben ütü yapmayı yine bi miktar severim de yemek işi gerçekten zorluyo 🙈😅 günaydın bebiş
kahvepres Kocamdaaakocammm vallahi aynen öyle gece heryeri temizlrm sabah eşime kızarm nie dağtn ben dağtmamşm der e kim dağıtı komşularmı geldi diorm gece 🤣