AngrBoda_ Gunes_12 Benimki de uyanık çiş yapmayı öğrenmeye çalışıyoruz gidip geliyoz ama daha gıdım yapmadık😄
kibritci_kiz Gunes_12 ağırlık çöktü üstüme yemekten sonra uyicam birazdan sen napıyosun bebişim görüşemiyoruz bayadır pek giremiyorum buraya
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Yaa sen nerelerdesin etiketleyecektim bir postta banlandilar yazmışlar girmeyince dedim olabilir bu ara herkes alıyor.😂😂 Mapusa düştün sandımdı.🤪
Kocamdaaakocammm LavininAnnesii Çok yorucu gerçekten ben bayram temizliğimi bitirdim aşko köye gdijcem diye erken yaptım
nescafebagimlisi Annemlere geldik bugün 10 gündür gelmiyoduk 😂 Bugün buralıyız yemekti , bulaşıktı şimdi bahar izliyorum 😂 siz napıyosunuzz
anabarbie nescafebagimlisi yanıyorum geçen sene klimalr bozuldu herkesin trofo patladı sıcaklik yüzünden klimasisiz bu ay inşallah alacağız mecbur zaten çocuk var yaniuoz🥵🥵
nescafebagimlisi anabarbie Allah klimalara zeval vermesin hayatım yeme içme gerekirse önce klima al adana antalyayla yarışıyordur muhtemelen 🥲 Burası da yanıyorrr valla dayanılcak gibi değil :( Ne yemek yapılıyor ne birşey