Kocamdaaakocammm LavininAnnesii Çok yorucu gerçekten ben bayram temizliğimi bitirdim aşko köye gdijcem diye erken yaptım
nescafebagimlisi Annemlere geldik bugün 10 gündür gelmiyoduk 😂 Bugün buralıyız yemekti , bulaşıktı şimdi bahar izliyorum 😂 siz napıyosunuzz
anabarbie nescafebagimlisi yanıyorum geçen sene klimalr bozuldu herkesin trofo patladı sıcaklik yüzünden klimasisiz bu ay inşallah alacağız mecbur zaten çocuk var yaniuoz🥵🥵
nescafebagimlisi anabarbie Allah klimalara zeval vermesin hayatım yeme içme gerekirse önce klima al adana antalyayla yarışıyordur muhtemelen 🥲 Burası da yanıyorrr valla dayanılcak gibi değil :( Ne yemek yapılıyor ne birşey
morkelebekk54 Gunes_12 ay nabim bebeyi babaya emanet ettim balkona ciktim hava almak icin sen nabiyosun bebis uyudu mu
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Gunes_12 çok sıcak dondurmalı kahve yaptım kendime aşkımdan esinlenerek 😍@Dondurmalikahve o kadar sıcak ki sıcak suyla açtığım granül kahveyide dondurup öyle yaptım kesmiyor 🥵🫠
anabarbie nescafebagimlisi knk yemeği bırak bugün nefes alamadım ya dedim kocama gerekirse peşin ikinci el alacağız temiz ben dayanirimda bebeğim dayanamaz 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Yapabilirim hemen evde buz dondurma stoğu yaptım klima yok bizde 😂😔 Bogazlarim şişmezse iyidir.🤷🏻
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Yaa sen nerelerdesin etiketleyecektim bir postta banlandilar yazmışlar girmeyince dedim olabilir bu ara herkes alıyor.😂😂 Mapusa düştün sandımdı.🤪
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde yok kız girmiyorum ki kim banlayacak beni 😂 önümüzdeki 2 ay yokum köye gidicem internet çekmiyo orda dağın başı, merak etmeyin beni ama unutmayın da 🤣