orjinalhoptiri ayseee_ zaten Bunu kim dediyse hangi kafayla dediğini çok merak ediyorum. benim kızım ne kadar yaramaz, hırçın ise Oğlum o kadar tam tersi
mrsjale Dondurmalikahve gelin geldiğim sülalenin çoğunluğunun akraba evliliği olması ve benim aralarında yapyabancı gelin kalmam bunu kanıtlıyor 😂😅😅
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale 11 yıllık evliyim ilk defa oldu böyle bişey ara kanama gibi değilde sadece o an geldi sonra devam etmedi spiral var bende ondan sebep mı oldu bilmiyorum.🤷🏻
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Mavi boncuk bitmedi ni daha dağıt dağıt boynuzlarimiz ülke sınırını aşacak 😂 .
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde birşey olmaz bittiğinden eminsen ya 🙏 sadakasını da vermişsin zaten bilemedim şuan
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ahh hayrişim @agzimizintadikacmasin ne zaman bitecek hasretlik.😘😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde günaydın bebişim, kesinlikle gir ama olabilir ihtimaldir çünkü 🌷 bende de çatal fobisi var doğumdan sonra daha da çok oldu 🫢
orjinalhoptiri Kaynanaya gitmemek için en güzel ve mantıklı bahaneniz neydi kızlar? Hem sohbet olsun hem de Fikir,hadi bakalım help please🥰🥰🥰
Cicektebenimcicekligunlerde orjinalhoptiri gitmezsem o geliyor ve günlerce kalıyor o yüzden gidip bir iki saat görünmesi daha iyi. 🙈😀😀