Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Kirilmadi bu sefer misafirlerin şansına çok güzeldi.😂 Bir dahakine Osmancık alayım.🤍😃
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Kızlar benim başıma ne geldi regl oldum bitti 6gün sürdü 2 ,3 gün geçince biseyler yaşandı ve kanamam geldi bitmisti ama kesin eminim beyaz akıntı geldi duş aldım sadakasını verdim 1dinar bedeli ama inşallah günaha girmemisimdir
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde birşey olmaz bittiğinden eminsen ya 🙏 sadakasını da vermişsin zaten bilemedim şuan
orjinalhoptiri ayseee_ zaten Bunu kim dediyse hangi kafayla dediğini çok merak ediyorum. benim kızım ne kadar yaramaz, hırçın ise Oğlum o kadar tam tersi
mrsjale Dondurmalikahve gelin geldiğim sülalenin çoğunluğunun akraba evliliği olması ve benim aralarında yapyabancı gelin kalmam bunu kanıtlıyor 😂😅😅
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale 11 yıllık evliyim ilk defa oldu böyle bişey ara kanama gibi değilde sadece o an geldi sonra devam etmedi spiral var bende ondan sebep mı oldu bilmiyorum.🤷🏻
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Mavi boncuk bitmedi ni daha dağıt dağıt boynuzlarimiz ülke sınırını aşacak 😂 .
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ahh hayrişim @agzimizintadikacmasin ne zaman bitecek hasretlik.😘😀