Gunes_12 Berilsmom13 Ayy çok kötü ya 😭 benimkinin de karın çevresi 4 hafta gerideydi ona rağmen normal denediler
Gunes_12 LavininAnnesii Hayır aşkım tabiki 🤣🤣 gözüm doysun diye böyle katıyorum 1 tane yedim sadece 😂
Gunes_12 LavininAnnesii Hahhah öyle deme benim kankam da öyle @Atlasdunyam ama ben hemen istemiyorum biraz büyüsün öyle 🤣
Dondurmalikahve Berilsmom13 Karışıklıkli konuştum hep. Özelikle bugün çok aceleci davrandı başka bir veliyle konuştu sabah tekrardan erken gidip konuşcam
Gunes_12 Berilsmom13 Kızlar bugünün yemek fikri benden size kremalı mantarlı tavuk sote makarna salata 😂
Gunes_12 Berilsmom13 Benim kızım bide kuvezde kaldı 1 hafta lohusa halim ile o hastane odasında tek başıma kaldım sonra eve geldim yine tektim 😏
Gunes_12 AngrBoda_ Ev işini hallettim yemek için malzemeleri doğradım muhalebi yaptım duş aldım şimdi evi silecem 😂 ha bide kızıma öğlen yemeği yedirdim 😂
LavininAnnesii Berilsmom13 Ama sen de istiyodun sanki yanlış hatırlamıyorsam Şimdi mi istemiyorsun? Ben hiç istemiyorum ya bana kalırsa yeter Lavin🫠
Berilsmom13 LavininAnnesii ben istiyorum ama Beril biraz büyüsün. Bak şimdi galeta çubuğu istedi verdim çiğneyip çiğneyip tükürdü yere. Yapbozları getirmiş serdi odanın ortasına dönüp bakmıyo bile. Topla diyincede baba babaanne diye ağlıyo
LavininAnnesii Berilsmom13 Ya evet hala küçükler Ben de hiç hazır değilim ya istemiyorum ama işte yek başına verilecek bi karar değil