Gunes_12 Berilsmom13 Ayy çok kötü ya 😭 benimkinin de karın çevresi 4 hafta gerideydi ona rağmen normal denediler
Gunes_12 LavininAnnesii Hahhah öyle deme benim kankam da öyle @Atlasdunyam ama ben hemen istemiyorum biraz büyüsün öyle 🤣
Gunes_12 LavininAnnesii Hayır aşkım tabiki 🤣🤣 gözüm doysun diye böyle katıyorum 1 tane yedim sadece 😂
Dondurmalikahve Berilsmom13 Karışıklıkli konuştum hep. Özelikle bugün çok aceleci davrandı başka bir veliyle konuştu sabah tekrardan erken gidip konuşcam
Gunes_12 Berilsmom13 Kızlar bugünün yemek fikri benden size kremalı mantarlı tavuk sote makarna salata 😂
Gunes_12 Berilsmom13 Benim kızım bide kuvezde kaldı 1 hafta lohusa halim ile o hastane odasında tek başıma kaldım sonra eve geldim yine tektim 😏
Gunes_12 AngrBoda_ Ev işini hallettim yemek için malzemeleri doğradım muhalebi yaptım duş aldım şimdi evi silecem 😂 ha bide kızıma öğlen yemeği yedirdim 😂
LavininAnnesii Berilsmom13 Ama sen de istiyodun sanki yanlış hatırlamıyorsam Şimdi mi istemiyorsun? Ben hiç istemiyorum ya bana kalırsa yeter Lavin🫠