anabarbie Gunes_12 Türkiye’nin heryerinde akrabam var çıkıyor bir yerlerden mübarekler😂 Dayımın karısı çok çağırıyor aslında gelirsem kesin uğrarım😁
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Ben alıştım galiba ya uykum gelmiyor. Uykusalarda temizlik yapsam diye bekliyorum.😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde benim de uykudan değil de yoruluyorum ya enerjim yetmiyo sanki gün boyu geceye kadar bi miktar tükenmiş oluyorum işte 😅
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde ahahah severim düğünleri aşkım hergece olsa giderim 🤣🤣 bizim buralarin düğünleride çok güzel 🥰 Elbet uykuları gelecektir 😂
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Ben artık düğünlerden bir şey anlamıyorum ya çocukların peşinde gitmekten bütün düğün salonu turluyoruz 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Kızlar hafta sonu sarma sarıp fazlalığı buzluğa atmıştım ama geçen pişirini pirinçleri dağıldı siz pirinçleri dağılmadan nasıl pişiriyorsunuz? 😀
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Buzluğa hep pişirmeden atarım. Zaten sarma içinide pişirmem, çiğdir. Dizerim tencereye koyarım üzerine limonlarını falan birde kapak koyarım pişer. Hiç dağılma sorunu yaşamadım
anabarbie Simsimy güçlü karekterinle sadece aslan burcunu yansktman peki bana sorsaydin aslan derdim senin için 😏