Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Ya benim iyi anlaştıgim bir komşum var eşi trafik kazası geçirdi biraz toparlansin yine görüşürüz 😂
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde hayır aşkım düğün yok bu aralar asjsjsjaj uyuttum sonra temizlik felan derken anca girebiliyorum 😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde bende komşuyu çok severim ama buradakiler ayrı cins 🙈 Annemlerin komşularıyla çay kahve içerim benden kaç yaş büyükler mesela yaşlı başlı insanlar ama sarıyor 😂 Canım sıkılıyor tabiki evin içinde akşama kadar 🤣
mrsjale pinkooo_02 bebişte uyumuyo iki gecedir 12yi geçmeden uyku bilmiyo ya yamuldum artık resmen valla bak 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Artık sen düğünlerle kodlandin kafama benimkiler de uyumuyor lego oynuyorlar.🤷🏻😀
pinkooo_02 mrsjale kıyamam valla bende de durum aynı aşko deli gibi uykusu var gözümün içine bakıyor ki ayagimda sallıyayım ki uyusun bende kendi uyumasini istiyorum ama yok illa ayağımda salliyacagim 😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Ben alıştım galiba ya uykum gelmiyor. Uykusalarda temizlik yapsam diye bekliyorum.😀
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde ahahah severim düğünleri aşkım hergece olsa giderim 🤣🤣 bizim buralarin düğünleride çok güzel 🥰 Elbet uykuları gelecektir 😂
mrsjale pinkooo_02 valla uyuyo taklidi yaptım tepki vermedim azıcık üstümde tepindi azıcık yatakta döndü durdu derken uyuyakaldı yavrum 🥰
anabarbie Gunes_12 Türkiye’nin heryerinde akrabam var çıkıyor bir yerlerden mübarekler😂 Dayımın karısı çok çağırıyor aslında gelirsem kesin uğrarım😁
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde benim de uykudan değil de yoruluyorum ya enerjim yetmiyo sanki gün boyu geceye kadar bi miktar tükenmiş oluyorum işte 😅