Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi afiyet olsun bugün 40 dereceymis aceleyle güneş kremide sürmedim yüzüm fena yandı yanklarim al al.🤦🏻😂😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde saol aşkım inan ki ben güneş bile görmedim sıcaktan yüzüm gerildi evin içinde en sonunda klimayı açtık 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Trabzon deyince akla yeşillik dağ Uzungöl falan geliyor.Cekil oralardan at bize eşim uzak diye gitmiyor.🥺😂
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde İstesen atardım 🫠 Ben oralara gittim zatenn. Biz hastane içinde hep Trabzon’a gidiyorduk. Yakın ya Erzurum’a. Taşınmama gerek yok bunun için 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Madem böyle marifetlerin var neden haber etmiyorsun.😃 Yakın mı hiç bilmiyorum.🙈😃😃
Dondurmalikahve Gunes_12 Yani gidip gelirdi bir birbirimize kayni evleniyor ama hiç halim yok bir de araba yok şu an babamda araba çağırsam gelmez de işim var diye 😵💫
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Senin hep sıcak ya iyi dayaniyorsun.🙃 güneş kremi emzirirken hangisini kullanıyorsunuz?
Gunes_12 nescafebagimlisi Kız beni hiç iyi karşılamadı ilk defa gittim evine çağırıp duruyordu bana dedi kahveyi sen yapar mısın 😂
AdaBebekAnnesi nescafebagimlisi Yaaaa canımm az önce günler sonra kahve postuyla geldim benim bebe çok huysuzlaştı hiç durmuyor elime teli alamıyorum resmen gündüz zaten toplasan 2 saat anca uyuyor ondada sessiz sessiz ne yapabilirsem evle yemekle uğraşıyorum
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde ben emzirmiyorum 🤣 ama biz siveno kullanıyoruz bebeğim için ben kendime de onu sürüyorum , hipoalerjenik ve doğal diyor ya kullanabilirsin sanırım 🤷🏻♀️