AdaBebekAnnesi nescafebagimlisi Yaaaa canımm az önce günler sonra kahve postuyla geldim benim bebe çok huysuzlaştı hiç durmuyor elime teli alamıyorum resmen gündüz zaten toplasan 2 saat anca uyuyor ondada sessiz sessiz ne yapabilirsem evle yemekle uğraşıyorum
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Senin hep sıcak ya iyi dayaniyorsun.🙃 güneş kremi emzirirken hangisini kullanıyorsunuz?
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde ben emzirmiyorum 🤣 ama biz siveno kullanıyoruz bebeğim için ben kendime de onu sürüyorum , hipoalerjenik ve doğal diyor ya kullanabilirsin sanırım 🤷🏻♀️
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Yaa siveno duydum. Vegan rollon ve güneş kremi almıştım geçen sene helal içerik diye satılan ama begenemedim.Cocuklara sinoz kullanmıştım. Kendime kullanmıyorum gündelik hava böyle olursa cilt falan kalmaz bende.😀
LavininAnnesii Gunes_12 Benim de bi komşum var sürekli gel çay içelim diyo gitmiyorum nedense😃sanırım senin anlattığın gibi bi hikaye yaşamaktan korkuyorum😂
SweetMom__ Gunes_12 amin inşallah canım çok sağol kaç gündür yoktum hiç keyfim yoktu morelim bozuldu.
Gunes_12 nescafebagimlisi Kız beni hiç iyi karşılamadı ilk defa gittim evine çağırıp duruyordu bana dedi kahveyi sen yapar mısın 😂
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Kız sonra dedim neyse ben gideyim ya canım kusura bakma seninle ilgilenemedim dedi 😂