nescafebagimlisi Simsimy Eminiz eminiz akfkwkdkso Bu yeni evindeki balkonun mu hala taşınmadınız dimi
milletsanakanalizemiolacak anabarbie 9 yaşında bir tane daha var hangi dönem daha iyi bilemiyorum hepsinin problemi ayrı😅
Simsimy nescafebagimlisi Yok aşkım taşınmadık daha. Şuanki evimin balkonu. Buranında son demleri tabii, toparlayacağım.
milletsanakanalizemiolacak Gunes_12 büyük kızım depresyona girince kardeşi yok diye yaptık işte uzun zaman sonra başa dönmek çok zor ama o kadar tatlı birşey ki tarifi yok bebek özlemi oluşmuş hepimizde 😄
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Kuş cıvıltısı yerine sürekli annee diye dolanan bir bebe olsada, evet 😄
mrsjale Gunes_12 evi süpürdük sildik oğluşla (tek yaptım dersem Allah çarpar süpürgeyi bırakmıyordu) 😅 sen napıyorsun
Gunes_12 mrsjale Ay maşallah oglusuna bende kızımla uğraşıyorum bir işin ucundan tutmuyor birde dağıtıyor 🤣
mrsjale Beyninizikullanmakucretsizdir ye kız minnak bişey zaten süpürge kendinden ağır çekemiyoda ama bırakmıyorda , yoruldu uyudu hemen 😂😅
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 valla geçmedi ne yesem sızlıyor ilaç içiyorum yine fayda etmiyor 🙁