milletsanakanalizemiolacak Gunes_12 diğerlerinde sohbet yok ya sadece hamilelik takibi eğer hala karnımda olsaydı nasıl olurdu diye bakıyorum 🤣 ama happy kids hesabımı bugün açtım ben ama hapyymom acayip bağımlılık yaptı bende 🙈
nescafebagimlisi Gunes_12 olay ne kim rahat bırakmıyoo , niye gidemedin eve kötü bişey yoktur inşallah
Gunes_12 nescafebagimlisi Aşkom gunaydin yeni olan bir şey değil ya her hafta sonu aynı şeyler bu sebepler yüzünden tartışmaktan bıktım 🙄
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bende çok yoruldum. Ev temizle dolma börek yemek derken şimdi topladım evi 2 çocukla yemekli misafir zor oluyor artık.🙈😃 Dip köşe temizlik yazmışken komşularıda alıcam bu hafta herkese gittim sıra bana geldi.😂😂
Berilsmom13 Gunes_12 neden yorgunsun hayatım. Gerçi bende yoruldum evi toparla çamaşır yıka as kurut katla yerleştir mutfağı topla derken banyoyu yıkadım duş aldım şimdi girdim yatağa
Cicektebenimcicekligunlerde NewMomm1 @Berilsmom13 kızlar napıyorsunuz bugün giremedim @Gunes_12 5000 olur mu demiş yorumlar konuşalım yapalım.sabah ona supriz olsun.😃😃 Anlatın be var ne yok 😂😂
NewMomm1 Cicektebenimcicekligunlerde ne olsun yaa istanbul yanıyorrr piştik arkadaşımın nikahı vardı oraya gittim geldim nikah şahidi olarak jahsahahaha kocama diyorum bu masaya yeniden oturmak varmış 😂😂 öldüm gifip gelene kadar kıçımızdan ter aktı
NewMomm1 Cicektebenimcicekligunlerde ne olsun yaa istanbul yanıyorrr piştik arkadaşımın nikahı vardı oraya gittim geldim nikah şahidi olarak jahsahahaha kocama diyorum bu masaya yeniden oturmak varmış 😂😂 öldüm gifip gelene kadar kıçımızdan ter aktı