milletsanakanalizemiolacak Gunes_12 benimki arap yağı bol bulunca misali hamilelik uygulamalarımı bile silemiyorum erken doğum psikolojisi galiba 🤣🤣
milletsanakanalizemiolacak Gunes_12 diğerlerinde sohbet yok ya sadece hamilelik takibi eğer hala karnımda olsaydı nasıl olurdu diye bakıyorum 🤣 ama happy kids hesabımı bugün açtım ben ama hapyymom acayip bağımlılık yaptı bende 🙈
nescafebagimlisi Gunes_12 olay ne kim rahat bırakmıyoo , niye gidemedin eve kötü bişey yoktur inşallah
Gunes_12 nescafebagimlisi Aşkom gunaydin yeni olan bir şey değil ya her hafta sonu aynı şeyler bu sebepler yüzünden tartışmaktan bıktım 🙄
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bende çok yoruldum. Ev temizle dolma börek yemek derken şimdi topladım evi 2 çocukla yemekli misafir zor oluyor artık.🙈😃 Dip köşe temizlik yazmışken komşularıda alıcam bu hafta herkese gittim sıra bana geldi.😂😂
Berilsmom13 Gunes_12 neden yorgunsun hayatım. Gerçi bende yoruldum evi toparla çamaşır yıka as kurut katla yerleştir mutfağı topla derken banyoyu yıkadım duş aldım şimdi girdim yatağa
Cicektebenimcicekligunlerde NewMomm1 @Berilsmom13 kızlar napıyorsunuz bugün giremedim @Gunes_12 5000 olur mu demiş yorumlar konuşalım yapalım.sabah ona supriz olsun.😃😃 Anlatın be var ne yok 😂😂