nescafebagimlisi anabarbie oda kocasını kıskanıyormuş galiba orayı kaçırdım görmedim ama 10 senedir onlar yüzünden aramızda münasebet yok diyormuş , insan göz göre göre evladına onları yaptırır mı ya , pipisini kesip eline verirsin yani adamın
anabarbie nescafebagimlisi ben tam izleyemedim knk izliyim hele cidden öyle mi diyormuş lanet pislik onuda atmazlarsa adelet 0 ülkede
nescafebagimlisi anabarbie yanlışım yoksa öyle gördüm bir yerde ama bende izlemedim orasını , adalet bu defa olmalı
nescafebagimlisi anabarbie zaten daha önce kızlar polise şikayet etmiş sonuç alamamışlar , müge türkiye’nin adalet bakanı olmalı 😂
anabarbie nescafebagimlisi knk kadının kızları degillermis iki kaçan kızda arkadaşlarımız anlamadım ben ya
anabarbie nescafebagimlisi knk anladım okayi renkli gözlü kız kadının kızı diğerleri iki kız kardeş anan baba ölünce bunlar almış yanlarina
Simsimy nescafebagimlisi Özellikle abimler Kuleli’ye başladıktan sonra tek kalmıştım, halamda o dönem evlenmişti, alışıyor insan. 🫠 İçine doğmasam bende çok zorlanırdım muhtemelen.
Dondurmalikahve Simsimy nescafebagimlisi Benim arkadaşlar birbirini gazliyor bana da sende gel zaten bekarsin diyolar, aynısını ben deyince kocalarımızı bırakmayız diyip bana birini ayarlamaya çalışıyorlar 😬😬😁
morkelebekk54 Gunes_12 ay bi uyumusum sana anlatamam 😂 esime verdim bebeyi (zaten uyuyodu) bende uyumusum bi kac saat aksam da oek evle ilgilenemeyince bu saate kadar islerimi halkettim simdi bebeyi doyuruyorum. Uyudum ama hala uykum var 😂😂😂