nescafebagimlisi Simsimy tahmin edebiliyorum 😂 Yeni evine taşınınca son sürat gündemi takip edersin 😂♥️🌸
anabarbie Simsimy grlim diyorum yardıma yok diyorsun napim ben daha yani kocan yakalamaz merak etme aşkim seni gördüğümden beri çıkmıyorsun aklımdan ay bian kendimi hayrirye gibi hissettim🥲
nescafebagimlisi Simsimy Ben ikisine de gitmediğim için pek bilmiyorum ama nedense trabzon erzurumdan daha güzelmiş gibi geliyor 😂🥰
Simsimy nescafebagimlisi Aşkım mesele güzellik olsa ben zaman zaman Hakkari’yi falan özlemezdim emin ol 🤣
nescafebagimlisi Simsimy o kadar he 😂 Ay başka çaren de yok ki , alışırsın bir kaç güne hem erzurumda deniz yokmus galiba , trabzonda var yaz da geliyor bol bol gidersiniz 🥹 Kendini böyle motive et 😂🙏
nescafebagimlisi Simsimy Sonunda simsimyde kocasına salak dedi akdkdkd bu hafta ay da mı , jüpiter de mi sorun var ya , kocalar salaklıklarıyla gündemde ajsjsjsj
ZeydsMom Gunes_12 bilmiyorumki ben oluncada sizi gormuyom. Havalar iyice isindi ben sicagi sevmiyorum bunalima giriyorum 🥺
anabarbie Gunes_12 knk ben emin olsamda olamıyorum 50 kere kontrol ediyorum kontrol manyağım baktım olmuyor nakite devam😂
Simsimy nescafebagimlisi Severim Trabzon’uda. Ama yıllardır yaşadığın şehirde son zamanlar bir duygusal geçiyor işte. Yazın benim konum Fethiye zaten ne işim var Trabzon’da 😂 ( Seminer haftasının ortama girişini saymıyoruz..)