nescafebagimlisi Gunes_12 Ben ara sıra çocuğa alıyorum tamam ha evde olsa yeniyor ama fuzuli diye almıyorum 😂 Biraz önce şu senin sunumdaki albeninin yanındakinden gördüm markette tadı nasıl güzel gözüküyor ama 3 minik çikolataya 30 tl verilir mi bilemedim ajdksksks
nescafebagimlisi Gunes_12 ya ben bir ara askı aldım ondan sonra herkes askı almaya başladı bu beni üzüyor @agzimizintadikacmasin hala gelemedi baksana 🥹
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi aşkım şu sahte vardır ya pinterest çı ona kapak yaptım hakaret küfür yok sadece gıf attım sonra sürgün yedim 😆😆😆
nescafebagimlisi anabarbie evet öyleymiş nasıl durdu bu kadar zamandır insan başka bir hesap açıp gelir 😂 Ben 2. gün açmıştım dayanamadım da 😂
Dondurmalikahve Gunes_12 Ya kıyamam değişik yüzler görmek istiyor aslında 😊 sanada iyi gelmiştir güneş hanıma da 🥰 Bu arada yine kimler uçup gitit burdan a..s..k…ı diyemiyorum o da yasaktı 🫢
anabarbie Gunes_12 yfake fotolar atıp yiyecek olanının yememesi doğruları soyleyen insanın yemesi şaka mi
Dondurmalikahve Gunes_12 Kızlar evde çikolata yapan var mı ben yapıyorum hiç dışardaki gibi tutmuyor güzel ama yumuşak oluyor kıtır kıtır yapan varsa yazsın
nescafebagimlisi Dondurmalikahve şeyi denesene dubai çikolatasını içi kadayıflı falan kıtır kıtır olur o 😂