AngrBoda_ Beyninizikullanmakucretsizdir Birgün adet olmak isteyeceğimi hiç düşünmezdim ben, bir yıldır olmuyorum 🤦🏼♀️ Keşke bende olsam artık
nescafebagimlisi Gunes_12 Anlık dümdüz atıyorum , marketten geldik bebeyi uyuttum şekerim düşmüş 😂 Çikolataları bana kargola 🌸😂
Dondurmalikahve Gunes_12 Kızlar evde çikolata yapan var mı ben yapıyorum hiç dışardaki gibi tutmuyor güzel ama yumuşak oluyor kıtır kıtır yapan varsa yazsın
nescafebagimlisi Gunes_12 Ben ara sıra çocuğa alıyorum tamam ha evde olsa yeniyor ama fuzuli diye almıyorum 😂 Biraz önce şu senin sunumdaki albeninin yanındakinden gördüm markette tadı nasıl güzel gözüküyor ama 3 minik çikolataya 30 tl verilir mi bilemedim ajdksksks
nescafebagimlisi Gunes_12 ya ben bir ara askı aldım ondan sonra herkes askı almaya başladı bu beni üzüyor @agzimizintadikacmasin hala gelemedi baksana 🥹
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi aşkım şu sahte vardır ya pinterest çı ona kapak yaptım hakaret küfür yok sadece gıf attım sonra sürgün yedim 😆😆😆
nescafebagimlisi anabarbie evet öyleymiş nasıl durdu bu kadar zamandır insan başka bir hesap açıp gelir 😂 Ben 2. gün açmıştım dayanamadım da 😂