Kocamdaaakocammm AngrBoda_ Yaaa kıyamam Rabbım şifa versin inşallah hemencecik düzelir 🙏🌸 Evet coooook zor gerçekten 🥹🥹
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 İyiyim kuzum eve geldik dinleniyorum. Yemek,temizlik işine girişmeden foruma bir bakayim dedim.😀
nescafebagimlisi AngrBoda_ yok ya bişey olmaz ben de yapmıştım bir ara çok irkiliyordu uykusunda hatta bıçakta koyuluyormuşta o tehlikeliii 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 teşekkür ederim üstüne bide regl oldum Allah’ım isyan etmek istemiyorum 😫
AngrBoda_ Beyninizikullanmakucretsizdir Birgün adet olmak isteyeceğimi hiç düşünmezdim ben, bir yıldır olmuyorum 🤦🏼♀️ Keşke bende olsam artık
Dondurmalikahve Gunes_12 Ya kıyamam değişik yüzler görmek istiyor aslında 😊 sanada iyi gelmiştir güneş hanıma da 🥰 Bu arada yine kimler uçup gitit burdan a..s..k…ı diyemiyorum o da yasaktı 🫢
nescafebagimlisi Gunes_12 Anlık dümdüz atıyorum , marketten geldik bebeyi uyuttum şekerim düşmüş 😂 Çikolataları bana kargola 🌸😂
Dondurmalikahve Gunes_12 Kızlar evde çikolata yapan var mı ben yapıyorum hiç dışardaki gibi tutmuyor güzel ama yumuşak oluyor kıtır kıtır yapan varsa yazsın