AngrBoda_ Kocamdaaakocammm Sağol canım Ayn arada açıyorum elinin üzerinde de demra deriz biz onun gibi birşey çıktı gitmiyor bir türlü kaşımaktan kanatıyor egzamaya da benzemiyor off çocuk büyütmek çok zor çok 🙄
Kocamdaaakocammm AngrBoda_ Yaaa kıyamam Rabbım şifa versin inşallah hemencecik düzelir 🙏🌸 Evet coooook zor gerçekten 🥹🥹
nescafebagimlisi AngrBoda_ aynen birde bir parça ekmeği bebeğin yastığının altına koy annem öyle yap derdi bana korkuyorsa korkmasın diye ne kadar doğru bilmem tabi 😂
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 İyiyim kuzum eve geldik dinleniyorum. Yemek,temizlik işine girişmeden foruma bir bakayim dedim.😀
nescafebagimlisi AngrBoda_ yok ya bişey olmaz ben de yapmıştım bir ara çok irkiliyordu uykusunda hatta bıçakta koyuluyormuşta o tehlikeliii 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 teşekkür ederim üstüne bide regl oldum Allah’ım isyan etmek istemiyorum 😫
AngrBoda_ Beyninizikullanmakucretsizdir Birgün adet olmak isteyeceğimi hiç düşünmezdim ben, bir yıldır olmuyorum 🤦🏼♀️ Keşke bende olsam artık