AngrBoda_ Kocamdaaakocammm Sağol canım Ayn arada açıyorum elinin üzerinde de demra deriz biz onun gibi birşey çıktı gitmiyor bir türlü kaşımaktan kanatıyor egzamaya da benzemiyor off çocuk büyütmek çok zor çok 🙄
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde benide etiketlemedin artık rakıyi sek icmiyecegim yanında boynuzlarim olacak haberin olsun
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Etiketlemiş ya seni o yüzden etiketlemedim aşkım.😃 Ayrilik acısına dayanam 🫠🥺
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Ayy çook güzell.😍 Disardayim güne çok erken başladık bakamıyorum. İçim açıldı sabah sabah görünce mis.🤌🏻🤗
Dondurmalikahve Gunes_12 Ooo uyandım guzum ben. Bugün oğlum erken geldi okuldan. Annem ben kahve oğlumda kefirini içti 🤗 keyifler de yapıldı 😁
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 teşekkür ederim üstüne bide regl oldum Allah’ım isyan etmek istemiyorum 😫
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Hastanede randevumuz vardı. Ordan da birkaç eksik almaya gittim derken bu saatte girebildim eve çok sıcak dışarısı piştik.🤦🏻😂 Bebemi uyutup kahve içmeyi planlanıyorum sonrada ev işi evi bıraktım çıktım.🤪