Kocamdaaakocammm AngrBoda_ İyim cnm teşekkür ederim çocukları duş aldıracak şimdi 🌸🫶 Oy kıyamam yaa nazar mı değdi acaba 🥹🥹🥹
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Bitki olsun hepsini çok seviyorum.🌸🙂 Güzel kokuyormus öyle mi? Komşu olmamız gereken konular var.🤍🤗
SiprayiL Gunes_12 günaydınnnnn güne 6da başlasak daaa bebişi anneme verip bir uyumuşum 😪😪😪 buna ihtiyacım vardı
AngrBoda_ Berilsmom13 Ateş de olmaz mıydı kanka bilemedim valla bir yeri gösteriyordu rüya falan mı gördü diye de aklıma geldi 👀Değiyor canım o kesin
Berilsmom13 AngrBoda_ benimkinde ateş hiç olmuyordu diş zamanı ama her bebe farklı tabi. Anam şimdikiler çok zeki nasıl değmesin nazar
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 hastayım dişim ağrıyor doktora gittim üstüne akşam misafirim var offf 🤒
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Ayy çook güzell.😍 Disardayim güne çok erken başladık bakamıyorum. İçim açıldı sabah sabah görünce mis.🤌🏻🤗
AngrBoda_ anabarbie Maşallah seninkilerin rengi daha güzelmiş bana karışık diye verdiler aynı renk çıktı 😄 Çiçek böcek hastasıyım tam bir doğa kadını 🐦😂
AngrBoda_ Gunes_12 Yarma yı biliyor musun onun daha incesi oluyor İnce domates soğan doğrayıp yapıyoruz ondan yaptım pek de fikir olacağını sanmıyorum ama 😁👀
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Günaaydıın çiçek kızlaarr.🌸😍 @mrsjale @pinkooo_02 kızlarımı unutmuşsun ekliyim balım 😘☺️ @anabarbie 😃
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde benide etiketlemedin artık rakıyi sek icmiyecegim yanında boynuzlarim olacak haberin olsun
Cicektebenimcicekligunlerde Cicektebenimcicekligunlerde Etiketlenmişim hemen kaybetme korkusu ah aşkk neler yaptırıyor @anabarbie