Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Bitki olsun hepsini çok seviyorum.🌸🙂 Güzel kokuyormus öyle mi? Komşu olmamız gereken konular var.🤍🤗
SiprayiL Gunes_12 günaydınnnnn güne 6da başlasak daaa bebişi anneme verip bir uyumuşum 😪😪😪 buna ihtiyacım vardı
AngrBoda_ Berilsmom13 Ateş de olmaz mıydı kanka bilemedim valla bir yeri gösteriyordu rüya falan mı gördü diye de aklıma geldi 👀Değiyor canım o kesin
Berilsmom13 AngrBoda_ benimkinde ateş hiç olmuyordu diş zamanı ama her bebe farklı tabi. Anam şimdikiler çok zeki nasıl değmesin nazar
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 hastayım dişim ağrıyor doktora gittim üstüne akşam misafirim var offf 🤒
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Ayy çook güzell.😍 Disardayim güne çok erken başladık bakamıyorum. İçim açıldı sabah sabah görünce mis.🤌🏻🤗
AngrBoda_ anabarbie Maşallah seninkilerin rengi daha güzelmiş bana karışık diye verdiler aynı renk çıktı 😄 Çiçek böcek hastasıyım tam bir doğa kadını 🐦😂
AngrBoda_ Gunes_12 Yarma yı biliyor musun onun daha incesi oluyor İnce domates soğan doğrayıp yapıyoruz ondan yaptım pek de fikir olacağını sanmıyorum ama 😁👀
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Günaaydıın çiçek kızlaarr.🌸😍 @mrsjale @pinkooo_02 kızlarımı unutmuşsun ekliyim balım 😘☺️ @anabarbie 😃
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde benide etiketlemedin artık rakıyi sek icmiyecegim yanında boynuzlarim olacak haberin olsun
Cicektebenimcicekligunlerde Cicektebenimcicekligunlerde Etiketlenmişim hemen kaybetme korkusu ah aşkk neler yaptırıyor @anabarbie
AngrBoda_ Kocamdaaakocammm Sağol canım Ayn arada açıyorum elinin üzerinde de demra deriz biz onun gibi birşey çıktı gitmiyor bir türlü kaşımaktan kanatıyor egzamaya da benzemiyor off çocuk büyütmek çok zor çok 🙄
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Etiketlemiş ya seni o yüzden etiketlemedim aşkım.😃 Ayrilik acısına dayanam 🫠🥺