Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Ben yüzleri hiç merak etmiyorum. Sadece acaba yüz yüze görüşsem kahve içsem de kafam uyar mı onu merak ediyorum. Yazı dili farklı dışarda oturuşu, üslubu,genel kültürü farklı.😃🌸
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde valla aşkım haklısın ama ben yinede yüzlerini merak ediyorum konuştuğum kisilerin 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Yeni evliyken zor ne kadarlık evlisin bilmiyorum.Ama birbirinin huyunu öğrenip alıştıkça kavgalar, küslükler büyük sorun yoksa anlamsız geliyor. Yaş aldıkça insan daha toleransli oluyor.🙂🌸
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Sağol ya 😍 Ama ben güvenli bulmuyorum. Kişisel bilgileri paylaşmayı 2 3senedir kullananlarda güven bağı olmuştur ama ben daha acemiyim.🙈😂
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Bende buraya resim vs atmıyorum cnm özelden yada instadan vs atıyorum
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Ben sen baye koli fakan yapınca belli sandım. Taşınırken haber ver nerelerdesin diye telaşa düşmeyeyim.😘😃
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Google bile kalıyor bilemiyorum ben tırsakk 🙈😂 Risk almayı hiç sevmem başak burcu olarak yüz yüze görmem lazım karşımdakini🙈😂😂