SiprayiL Hoptirililaylalaylaylilaylom valla ben de öyleyim, sinirlenince ağlarım,kendimi ifade etmeye çalışırken ağlarım,bunalinca ağlarım hep ağlarim😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir nehirsude0 galiba bazıları rahatsız oldu ondan yoklama almıyor yoksa 2-3 kere etiketlerdi 🤣 ben alışmıştım günde 1728383 kere etiketlenmeye 😍😆😆
nehirsude0 Beyninizikullanmakucretsizdir ben seviniyordum etiketlenince biri beni düşünüyor bugün diyordum🥲
Beyninizikullanmakucretsizdir nehirsude0 bende seviniyordum bir sorunum yoktu rahatsız olan da kendisi bilir biz memnunduk 😅
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde aşkım vallahi ben dışarı çıktınmi telefonu elime alamiyorum ki 😂😂 ben seni hep özlüyorum ama seni görmek nasip olmadı öyle 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Yeni evliyken zor ne kadarlık evlisin bilmiyorum.Ama birbirinin huyunu öğrenip alıştıkça kavgalar, küslükler büyük sorun yoksa anlamsız geliyor. Yaş aldıkça insan daha toleransli oluyor.🙂🌸
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Ben yüzleri hiç merak etmiyorum. Sadece acaba yüz yüze görüşsem kahve içsem de kafam uyar mı onu merak ediyorum. Yazı dili farklı dışarda oturuşu, üslubu,genel kültürü farklı.😃🌸